A webáruház cookie-kat használ, az oldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Női Under Armour papucsok

A papucsok a nyári időszakban kedvelt lábbelik, hiszen lehetőséget adnak a láb szellőzésére. Az Under Armour papucs egész napos viselet esetén is kényelmet biztosít a láb számára.
Rendezés:
Nézet:

A papucsok ajánlatában elérhetőek a fix pánttal ellátott, valamint az ujjbedugós lábbelik is. A vékony pánttal rendelkező papucsok nagyon könnyűek és puhák, pántjuk rövid idő alatt megszárad. A fix pántos lábbelik belső felületükön párnázottak, így nem dörzsölik ki a lábfejet.

Az Under Armour papucs kínálatában elérhetőek a Heatgear technológiával ellátott termékek is, amelyek kiváló nedvesség elvezető képességgel rendelkeznek. A papucsok megvásárolhatóak állítható pánttal is, amelynek megfelelő zárását a Velcro technológia biztosítja. A kényelmes sétálásban segítséget nyújt a két rétegű, 4D Foam talpbélés, amely tökéletesen illeszkedik a lábfejhez. Az Under Armour papucs csúszásgátlóval, valamint kipárnázott talprésszel rendelkezik, amely kíméli a lábat és kényelmessé teszi a viseletet akár egy egész napon keresztül.