A webáruház cookie-kat használ, az oldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Reebok termékek

Elérhető termékeinket folyamatosan bővítjük!
Férfi Férfi
Reebok férfi sportruhák, edzőcipők
Női Női
Reebok női sportruhák, edzőcipők

Hogyan vált a boltoni manufaktúra a világ egyik legismertebb sportszergyártójává?

Hogyan vált a boltoni manufaktúra a világ egyik legismertebb sportszergyártójává?A Reebok férfi cipő valószínűleg egy olyan termék, amit senkinek sem kell bemutatni. Az utcán, hétköznapi környezetben is egyre több ilyen típusú cipőt látni, de leggyakrabban még mindig a különböző sportpályákon lelhetőek fel.

Ez nem csoda, hiszen a Reebok elődjének számító, brit Bolton városkájában működött J. W. Foster & Sons is már atlétikai cipők gyártásával foglalkozott. A Reebok ebből a szerény cipőmanufaktúrából nőtte ki magát, a nemzetközi piacra pedig akkor robbant be, amikor egy amerikai üzletember segítségével az USA-ban is megkezdődött az árusítás.

Több mérföldkő is tartozik a cég nevéhez, amelyek közül talán a legfontosabb, hogy 1982-ben a Reebok női cipő volt az első, nők számára gyártott és reklámozott atlétikai cipő. Szintén a nyolcvanas években a gyerekeknek szánt sportcipők gyártása is elkezdődött. Az aerobik és a tenisz területe után lassan a futást és a kosárlabdát is bekebelezte a cég, nem sokkal később pedig a Reebok férfi cipő a futballpályákon is megjelent. A kétezres évek elejétől kezdve pedig az észak-amerikai futball-liga és jégkorong-bajnokság sportfelszerelései gyártásába is beszállt az akkor már óriási vállalat.

Amennyiben a sportos, friss szellemiség nevében Te is Reebok férfi cipő vásárlásán gondolkodsz, bátran nézz szét áruházunkban! Ne feledd, nem csak cipőkkel, hanem számos más Reebok termékkel is várunk!