A webáruház cookie-kat használ, az oldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Férfi Cipők, Papucsok - Nike

A sportoláshoz gondosan megválasztott cipőre van szükség, amely megfelelő tartást biztosít. A kínálatban számos Nike férfi cipő található, amelyek kiváló minőséget képviselnek.
Rendezés:
Nézet:

A cipők között találhatóak edzéshez, valamint futáshoz ajánlott darabok. Az edzőcipők talpkialakításának köszönhetően kényelmet nyújtanak a lábfej számára. A cipők kiváló társként funkcionálnak a kardió gyakorlatokhoz, valamint az emelésekhez is. A mély barázdák segítenek a természetes mozgásban, míg a könnyű anyagok a megfelelő szellőzést biztosítják.

A Nike férfi cipő futáshoz ajánlott változatai ultrakönnyűek, kialakításuknak köszönhetően kirobbanó sebességet és kényelmet nyújtanak a lábfejnek. A futócipők esetében is biztosított a szellőzés a vékony, hálós anyagok használatának köszönhetően. A cipők talpán található gumi rész segíti a tapadást, így bármilyen terepen kiválóan alkalmazhatóak. A középtalp, valamint a nyelv részen egy puha, párnázott réteg található, amely még kényelmesebbé teszi a cipők viselését.