A webáruház cookie-kat használ, az oldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Nike termékek

Életmódváltás? Az edzésekhez csakis Nike termékeket válassz!

Életmódváltás? Az edzésekhez csakis Nike termékeket válassz! Januárban sokan döntenek az életmódváltás mellett, ami nemcsak az étkezésben nyilvánul meg, hanem a testmozgás terén is, hiszen köztudott, hogy az egészséges élethez nemcsak tápanyagokban gazdag ételekre van szükség, hanem rendszeres sportolásra is. Ha az Te életed is száznyolcvan fokos fordulatot vett januártól, amihez a gyakori testmozgás is hozzátartozik, csakis minőségi ruházatot válassz, ehhez pedig tekintsd meg Nike termékeink választékát!

A Nike termékeink terén széles kínálattal várjuk a vásárlókat, ugyanis tisztában vagyunk azzal, hogy a sportolás során különböző körülményekhez, mozgásformákhoz kell igazodniuk a sportolóknak, ráadásul idő- és energiaigényes más-más helyekről beszerezni a szükséges felszerelést, így nálunk mindent egy helyen megtalálhatsz.

A Nike termékek komfortosak és stílusosak, így biztos lehetsz benne, hogy csak a mozgás örömét fogod élvezni bennük, mindenféle kellemetlenségek nélkül! Nézz körül nálunk, és bátran vedd fel velünk a kapcsolatot kérdéseiddel! Kezdd velünk az évet!

 

Érdekesség: mi köze a Nike férfi cipőknek a gofrisütőkhöz?

Érdekesség: mi köze a Nike férfi cipőknek a gofrisütőkhöz?Minden nagy cégnek vannak érdekes történetek a múltjában, ez alól bizony a Nike sem kivétel. Phil Knight és Bill Bowerman , a két alapító tag 1957-ben találkoztak, és ekkor határozták el magukat egy közös céget illetően, amely véget vet a német cipők egyeduralmának.

Az első két évben a Tiger cipőket árulták a közeli atlétika versenyeken. Azonban Bowerman mindig új ötletekkel állt elő. Rájött, hogyha nylont használnak a cipő felső részében, akkor az sokkal könnyebb lesz. Így született a Marathon nevű Nike férfi cipő. Az a bizonyos gofrisütő ebben az időben kapta meg a szerepét: Bowerman rájött, hogy muszáj a cipők talpát is fejleszteni, és folyékony gumit öntött otthoni gofrisütőjükbe. Az így keletkezett talpat kapta meg az 1974-ben bemutatott Waffel Trainer, azaz a „gofritalpú” Nike férfi cipő.

Természetesen a gofrisütőt már nem használják, ám a Nike férfi és női cipők fejlődése azóta is töretlen. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a nagyszerű márkát, nézz körül nálunk, és keresd bizalommal webáruházunk munkatársait!