A webáruház cookie-kat használ, az oldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Hűségpont rendszer

Minden regisztrált vásárlónk megrendelése után hűségpontokat írunk jóvá, az összegyűjtött hűségpontok akár már a következő vásárlás alkalmával beválthatók, így az általunk forgalmazott termékek még kedvezőbb áron vásárolhatóak meg.              

A Hűségpont-gyűjtő rendszer felhasználásának feltétele

 

 

Hűségpont-gyűjtő rendszerünk kizárólag regisztrált vásárlóink számára elérhető! Hűségpontokat gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott, on-line vásárlással lehet. 

 

Minden vásárlásodért, amit a rendszerbe bejelentkezve hajtasz végre, hűségpontokat írunk jóvá egyenlegeden, már az első vásárlás után is, melyet a következő alkalommal be is válthatsz vagy tovább gyűjtheted a pontokat!

 

A hűségpontokat a FitGear.hu webáruházban megvásárolható valamennyi termék esetén felhasználhatod, beleértve az akciós termékeket is.

A pontok beváltása során 1 db hűségpont 1 Ft-ot ér.

A megrendelés során a Fizetési mód kiválasztásánál adhatod meg, hogy szeretnél-e hűségpontokat is felhasználni. Itt láthatod a felhasználható hűségpontjai számát is. A megfelelő szállítási és fizetési mód kiválasztása után pedig a ténylegesen fizetendő végösszeget látod. Hűségpontokkal történő fizetéskor számládról levonjuk az összes felhasználható pontot.

Egyenlegedet bejelentkezve, a profil oldaladon tudod megtekinteni. 

A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.

A szállítási költség és az utánvét díja után nem jár hűségpont.

A pontok 3 évig használhatóak fel.

Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont.

A hűségpont rendszer szabályainak módosítására minden jogot fenntartunk.